AIESEC23

Un proiect din categoria Comunitate, initiat de AIESEC Cluj-Napoca

  Acest proiect nu a publicat noutati inca
  Despre proiect


  Anul acesta se împlinesc 23 de ani de când AIESEC aduce un impact pozitiv în comunitatea din Cluj-Napoca. AIESEC23 este un eveniment gândit pentru Alumni și parteneri. Ne dorim ca evenimentul să fie ocazia cu care alumni și partenerii noștri își vor conecta energia la cea a LC-ului și vor sărbători alături de EB2016 și EB2017 atât reușitele de până acum, cât și planurile de viitor. Dar nu doar atât!

  În spiritul Foaie Verde, am pus un rămășag. Și anume: sărbătoarea AIESEC23 va fi cu reconectare și dezvoltare.
  Anul trecut, câțiva alumni cu dor de AIESEC, alături de EB & ARM 2015, au validat metoda crowdfunding-ului ca soluție pentru sustenabilitatea evenimentului aniversar al AIESEC Cluj.
  Anul acesta iată-ne din nou aici. O echipă de membri proaspăt ieșiți din organizație, alături de EB2016 & EB2017, încercăm să ducem inițiativa lor un pas mai departe.

  Ne propunem ca prin platforma de crowdfunding să mobilizăm resurse nu doar pentru sustenabilitatea AIESEC23, ci și pentru a acorda 2 burse de exchange a câte 250Euro. Bursele de adresează membrilor implicați activ în organizație care, însă, nu pot mobiliza pe cont propriu resursele necesare deplasării într-o experiență de voluntariat în străinătate.
  Dacă vă e drag rămășagul nostru, ne puteți ajuta să-l facem aievea.

  Ce poate face fiecare în parte pentru rămășagul nostru?
  În primul rând, își trece în calendar că seara de 18 Martie o petrece la Casino, Parcul Central al Clujului. (Crezi că sărbătoarea noastră ar fi la fel de sărbătoare fără tine?!?)
  După asta, poate achiziționa unul dintre pachetele de susținere a AIESEC23. Am făcut puțină echilibristică printre locații, servicii de catering & alte aspecte logistice. Dar am reușit să găsim o formulă prin care nici nu sacrificăm calitatea evenimentului, nici nu renunțăm la ideea burselor de exchange.
  După, mai rămâne să ne distrăm în 18 Martie plus o promisiune. Promisiunea că vom fi urmăriți prin newslettere și vom primi sprijin în selecția bursierilor, astfel încât să nu existe niciun dubiu despre modul în care sunt folosiți bănuții. Facem?

  Iată ce pachete am gătat noi:

  ”Cine se-aseamănă, se-adună.”
  Pachetul este inspirat de valoarea Getting connected. Acest pachet vine în întâmpinarea celor care doresc doar să fie prezenți la AIESEC23, fiind gândit pentru a încuraja sustenabilitatea evenimentului.

  ”Spune-mi cu cine te împrietenești ca să îți spun cine ești.”
  Doar că prin acest pachet face oleacă mai mult! Pachetul stă sub semnul unei valori-hibrid - Getting Connected by Inspiring an Action. Așa că 10%* din suma se va îndrepta către bursele de exchange. De asemenea, sunt incluse participarea la eveniment, precum și acces la informații despre procesul de acordare a burselor și updates din experiența bursierilor.

  ”Cine-mparte, parte-și face.”
  Inspiring action este valoarea ce a inspirat acest pachet. 30%* din sumă merge către bursele de exchange. Pachetul oferă priority boarding în procedura de check-in la eveniment precum și acces la informații despre procesul de acordare a burselor, dreptul de vot în procesul de oferire a bursei și updates din experiența bursierilor.

  ”Unde-s doi puterea crește!”
  Pachetul este în spiritul Performing Intelligence, încluzând accesul a 2 persoane la eveniment, precum și donarea a 20%* din valoarea pachetului ”Cine se-aseamănă, se-adună” către bursele de exchange. De asemenea, perechea va acces acces la informații despre procesul de acordare a burselor și updates din experiența bursierilor.

  ”Dar din dar se face rai.”
  Sharing Development a fost valoarea ce a inspirat acest pachet. 60%* din sumă merge către bursele de exchange. Pachetul oferă priority boarding în procedura de check-in la eveniment precum și acces la informații despre procesul de acordare a burselor, dreptul de vot în procesul de oferire a bursei și updates din experiența bursierilor.

  ”Foamea e cel mai bun bucătar”
  Achiziționând acest pachet vei avea acces la 2 evenimente: Gala AIESEC23 din 18 Martie și Cina AIESEC23 din 17 Martie. Pentru cea din urmă, EB2017 își va ascuți mintea (”Exploring the Mind” spune folclorul Foaie Verde) și își va sufleca mânecile astfel încât să ofere invitaților săi un preview pe cinste al serii de 18 Martie. (Promitem că denumirea proverbului e doar pentru efect artistic iar mâncarea nu va pune în pericol.)
   50%* din valoarea pachetului merge către fondul burselor de exchange. Bineînțeles, pachetul oferă priority boarding în procedura de check-in la eveniment precum și acces la informații despre procesul de acordare a burselor, dreptul de vot în procesul de oferire a bursei și updates din experiența bursierilor.

  Vă invităm la o sărbătoare cu reconectare și dezvoltare!


  **Procentele sunt calculate din valorile standard ale pachetelor. În cazul în care se va dona o sumă mai mare, se scade suma-standard necesară pentru sustenabilitatea Gălii iar restul merge către bursele de exchange.

  Loading
  X